Zwembad en zwembad overkapping

Zwembad en zwembad overkapping
Zwembad en zwembad overkapping
Zwembad en zwembad overkapping
Zwembad en zwembad overkapping

U droomt al jaren van een tuin met een zwembad. wij voeren alle werkzaamheden uit betreffende het aanleggen van zwembaden. Of u nu een zwembad wilt voor uw gezondheid of voor sportief en recreatief gebruik, wij leggen het zwembad aan dat u voor ogen heeft.

In samenwerking met Aluna zwembadoverkappingen bieden wij hoogwaardige zwembadoverkappingen in diverse modellen die zowel over nieuwe als bestaande zwembaden kunnen worden geplaatst. U wordt hierdoor in de gelegenheid gesteld om uw zwembad optimaal te gebruiken.

Een zwembadoverkapping zorgt voor een goede afdekking van uw zwembad en zorgt er voor dat uw zwemwater bij fris weer minder snel afkoelt. De hoogwaardige materialen voldoen ruimschoots aan de hoogste isolatie-eisen, welke de warmte opnemen en vasthouden, dit scheelt dagelijks in uw energieverbruik. U kunt nu zwemmen in een subtropisch klimaat, in elk seizoen.

De Aluna zwembadoverkappingen bieden het voordeel dat vuil en boomblad geen kans meer krijgen uw zwemwater te vervuilen. Vóór het zwemmen, hoeft u nooit meer de lamellen op te rollen en na het zwemmen trekt u gewoon de deur achter u dicht! Altijd overkapt zwemmen? Natuurlijk niet! In het vroege voorjaar rolt u gewoon de kap (deels) open en geniet u als eerste van de lentezon.

Voor meer informatie: www.zwembad-overkapping.com